banners

A apărut ”ULTRAS”, un film despre tifoseria lui Napoli

vineri, 20 martie 2020, ora 14:24. Publicat de Cristian C.

ultras-netflix(1)

Filmul „Ultras„, în regia lui Francesco Lettieri, este disponibil pe Netflix, începând de astăzi, 20 martie 2020.

În Napoli fotbalul înseamnă viață, iar pentru Sandro, liderul ultrașilor napoletani, supranumit ”Apașul”, acest lucru nu putea fi mai aproape de adevăr.  O viață în violență și o pasiune de neclintit i-au făcut viața grea lui Sandro, iar când acesta s-a ales și cu un Daspo (Divieto di Accedere alle manifestazioni SPOrtive), măsură ce i-a interzis accesul pe stadioane, ideile și valorile pe care se baza până acum sunt zdruncinate. Pentru prima dată în viața sa, Sandro are nevoie mai mult ca oricând să-și găsească stabilitatea. Când Sandro îl întâlnește pe Terry, se creează o conexiune solidă cu Angelo, fiul acestuia, ce-l consideră pe Sandro ca fiind parte din familie. Cu ani în urmă, Sasa, fratele lui Angelo, avea să moară într-o confruntare cu suporteri rivali. Acest fapt îl determină pe Sandro să devină ghidul lui Angelo, pentru a evita destinul fratelui său.

Filmul „Ultras” reprezintă emoția descoperirii din interior a lumii ultrașilor, așa cum o explică Netflix pe site-ul oficial: «O istorie de învățare și amiciții între generații în lumea ultrașilor, în timpul ultimelor cinci săptămâni ale unui campionat de fotbal.»

Netflix continuă imersiunea sa în lumea sportului și a fotbalului, în particular. După ce a realizat mai multe documentare, cum ar fi «Becoming Zlatan », «Antoine Griezmann : campion mondial» sau «Clubul de legendă Juventus», iată că a venit timpul suporterilor de a fi onorați.

Lasă un răspuns

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish
Urmărește-ne pe Facebook