banners

COMUNICAT Asociatia Sepcile Rosii 1919, 1.03.2013

sâmbătă, 2 martie 2013, ora 01:15. Publicat de Cristian C.

Asociatia “Sepcile Rosii” 1919 isi exprima indignarea fata de reactia violenta, nejustificata si ilegala avuta de reprezentantii Jandarmeriei Romane la meciul dintre Universitatea Cluj si Steaua Bucuresti. Pe langa incalcarea flagranta a legilor in vigoare (Legea nr. 4 din 2008), reprezentantii Jandarmeriei au dat inca o data dovada de disponibilitate la provocari ce puteau duce la escaladarea violentei. Un astfel de comportament este intolerabil si de condamnat si nu poate avea ca si consecinte decat scaderea increderii in aceasta institutie.

De asemenea, consideram ca fiind neadevarata declaratia purtatorului de cuvant a Gruparii Mobile de Jandarmi, doamna Anda Pop, prin care aceasta neaga folosirea sprayurilor lacrimogene de catre jandarmi in interventia din incinta Cluj Arena care a avut loc ieri seara. Punctul nostru de vedere este sustinut de fotografii si inregistrari video. Consideram ca fiind inacceptabil faptul ca o institutie publica face declaratii oficiale lipsite de adevar.

Pe aceasta cale solicitam Jandarmeriei Romane un punct de vedere oficial fata de evenimentele care au avut loc si, in functie raspunsul primit, vom demara actiuni juridice impotriva institutiei mai sus amintite.

Asociatia “Sepcile Rosii” 1919

1 martie 2013

Lasă un răspuns

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish
Urmărește-ne pe Facebook