banners

Comunicat Asociatia Suporterilor Olteni – 10.11.2012

duminică, 11 noiembrie 2012, ora 11:41. Publicat de Cristian C.

Sezione Ultra si Asociatia Suporterilor Olteni in numele respectului si pretuirii pentru culorile alb-albastre si istoria grandioasa a STIINTEI CRAIOVA atrag atentia tuturor candidatilor implicati in campania electorala proaspat inceputa si sustinatorilor acestora sa NU foloseasca numele sfant al echipei noastre dragi in luptele si interesele politice de moment. Universitatea Craiova este cel mai onorabil si celebru brand al intregului judet ducand faima Olteniei decenii intregi pana dincolo de granitele tarii!
Toti suporterii adevarati ai Craiovei poarta pentru totdeauna in suflete mandria de a fi alb-albastri si pretuirea pentru admirabilele realizari ale generatiilor trecute de fotbalisti neputand nici cu gandul sa accepte ca cineva sa umbreasca maretia gloriei sportive cu mizeria fara de margini a politicii mioritice de azi! Suporterii de onoare au fost si raman complet in afara sferei politicii, fiind adanc atasati numai de spiritul sportiv!
Facem totodata un apel catre autoritatile publice locale (primarie, consiliul municipal, consiliul judetean, prefectura) sa ia imediat masurile absolut necesare pentru salvarea legendarului stadion “Ion Oblemenco”. Cerem transparenta totala, clarificarea situatiei juridice actuale precum si urgenta incepere a lucrarilor de reparatii generale spre fireasca redare catre comunitate a acestui simbol de pret. Macar din respect pentru ingerul OBLEMENCO ce ne priveste parca tot mai trist de pe soclul statuii autoritatile au datoria de a interveni pentru normalitate.

Sezione Ultra 2000 – Asociatia Suporterilor Olteni
10 noiembrie 2012

Lasă un răspuns

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish
Urmărește-ne pe Facebook