banners

Comunicat Asociația Suporterilor Români – 15 noiembrie 2012

joi, 15 noiembrie 2012, ora 15:03. Publicat de Cristian C.

La partida amicală România – Belgia, Asociația Suporterilor Români s-a situat, ca şi la ultimele meciuri, în Peluza Nord a Arenei Naţionale.
La începutul partidei, am onorat amintirea Eroilor Revoluţiei printr-o coregrafie specială, afişată în spatele mesajului “Respect ‘89”.

La jumătatea primei reprize, grupul Honor et Patria, grup care susține exclusiv echipa națională, a expus un mesaj ironic la adresa preşedintelui Federaţiei, Mircea Sandu. Textul mesajului era: “Pe toți naşii i-aţi legat/ Doar pe unul l-aţi uitat”. Menţionăm că acest mesaj nu încălcă nici o prevedere legală, neincitând  la violenţă sau rasism. În momentul afişării mesajului, reprezentanţii firmei de pază B.G.S. (Bart Guard Security) i-au atacat pe cei care au afișat mesajul, în încercarea de a confisca pânza. Ca urmare a acestei agresiuni, mai mulţi suporteri au fost răniţi, necesitând îngrijiri medicale. Doi suporteri, un fan Steaua și un fan Dinamo, s-au ales cu capul spart.

La pauza meciului, am părăsit stadionul în semn de protest.
Solicităm organelor abilitate să ia măsuri pentru identificarea şi pedepsirea agresorilor, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.
De asemenea, solicităm Federaţiei Române de Fotbal să rezilieze contractul cu B.G.S, firmă care nu se află la primele abuzuri de acest fel şi care se dovedește incapabilă să gestioneze buna desfășurare a unui eveniment sportiv.
15 noiembrie 2012

Asociația Suporterilor Români

 

Un răspuns la “Comunicat Asociația Suporterilor Români – 15 noiembrie 2012”

  1. relu spune:

    La Urmatorul meci al Nationalei trebuie sa ne unim cu totii si sa le dam o lectie astora de la BGS. I-am ars noi pe Jandarmi in Ianuarie 2012 ,pe taranii astia ii rupem …

  2. […] Redăm, în continuare, un comunicat al Asociației Suporterilor Români, publicat în Revista Ultra. […]

Lasă un răspuns

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish
Urmărește-ne pe Facebook