banners

Comunicat Peluza Sud Craiova – „Suntem datori să ne unim pentru a-l izgoni pe groparul Ştiinţei.”

joi, 13 martie 2014, ora 02:52. Publicat de Cristian C.

Peluza Sud Craiova a emis un comunicat cu privire la situaţia actuală a echipei FC Universitatea Craiova şi anuntă mitingul din 16 martie ce va avea loc în Bănie. Detalii în comunicat:

„Ştiinţa a devenit în ultimii ani sinonimă cu suferinţa. Dacă nu v-aţi schimbat pe drum echipa, ştiţi despre ce vorbim. Din legenda care a fost cândva Universitatea, clubul nostru a ajuns să se înscrie în ultima clipă în campionat şi să încheie competiţia gâfâind, gâtuită de scandaluri. Jucătorii au ajuns să trăiască din ajutorul suporterilor, iar antrenorii, chiar dacă au muncit hrănindu-se doar cu scandările galeriei, sunt batjocoriţi precum nişte cerşetori. Ştiinţa noastră mai ocupă head-urile site-urilor de ştiri doar din cauza scandalurilor şi jignirilor schimbate între patron, jucători, antrenori, suporteri şi oficialităţi locale.

Vina este a multora, dar deasupra lor se ridică un singur personaj hulit acum de toată Oltenia. Un om al cărui nume i se potriveşte perfect. Un om care nu are loc în istoria Universităţii, aşa că preferăm să nu-l specificăm. Este un om care a reuşit să-i transforme pe toţi românii în duşmani. Oameni mititei s-au mai perindat la conducerea Ştiinţei, însă cei dinaintea lui doar au ameninţat cu schimbări pe care actualul a reuşit să le facă într-o cascadă a prostiei şi a încăpăţânării. Acesta nu reuşeşte să înţeleagă că istericalele nu se adaugă în conturi.

Ştiinţa poate ieşi din comă doar în momentul care acesta va pleca undeva, departe de oraş, sperăm noi, într-un loc răcoros, cu uşă din metal. Toţi cei care au suferit pentru această echipă se vor întâlni pe 16 martie, ora 15, in Piaţa Prefecturii Craiova, să-l gonească pe cel mai urât dintre olteni. Poate este prea târziu sau poate nu, dar suntem datori să ne unim pentru a-l izgoni pe groparul Ştiinţei.”

Peluza Sud ’97

11 martie 2013

2 răspunsuri la “Comunicat Peluza Sud Craiova – „Suntem datori să ne unim pentru a-l izgoni pe groparul Ştiinţei.””

  1. PUZ 97 - sclavii lui marin spune:

    Baietii vanduti acum fac proteste anti-mititelu. Dupa ce s-a prins toata lumea ca sunt supusii brutarului, acum incearca sa-si spele imaginea cu proteste. Pai bine bai, lignailor, pana acum n-a fost situatia la fel? Cand facea sezione protest nimeni la meci, veneati si sabotati protestul, ca nu va mai dadea mititelu bani. Acum in schimb, faceti voi proteste. Ia vedeti gabi blondu mai serveste ciobra la masa cu mititelu? gogoasa mai haleste vitel si canta la portavoce cot la cot cu groparul mititelu? Acum protestati, lesinatilor??? Dupa ce v-ati vandut si a aflat toata tara ce oameni de nimic sunteti. Aplaudacii lui mititelu!!!

Lasă un răspuns

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish
Urmărește-ne pe Facebook