banners

Comunicat Peluza Sud Steaua – 3 mai 2013

duminică, 5 mai 2013, ora 11:52. Publicat de Cristian C.

“Intr-o tara de cacat, totu-i pe dos/Privesti in sus, totul merge-n jos”.

Sarbatori fericite celor care se afla inca intr-o aparenta libertate! Sunteti prizonierii propriilor fapte, ignorantei si lipsei de reactie. Suntem toti prizonierii unui sistem corupt, in care politicienii fura si ne zambesc privindu-ne din autoturismele lor de lux, in timp ce fapte ce fac deliciul prostimii se dezbat zilnic la pseudoposturi tv de catre pseudojurnalisti. In timp ce clanurile de interlopi bat palma cu procurorii, judecatorii si organele MAI, in timp ce politicienii isi cumpara locurile in parlament sau sunt preocupati sa linga in cur liderii partidelor, in timp ce liderii partidelor fura, prin asa-zise firme, bani din bugetul tarii si din fondurile de investitii, noi, oamenii simpli, suntem fortati sa renuntam la demnitatea noastra si sa acceptam un sistem mizerabil si nedrept. Suntem victimele abuzurilor statului prin fortele sale de represiune si judecati la modul cel mai aspru de aceiasi indivizi care, cu zambetul pe buze, amana dosare sau le inchid din lipsa de probe, ajutandu-i sa scape basma curata pe cei care au dus si duc tara noastra spre faliment si dezastru fara nicio urma de remuscare sau moralitate.
Solutiile nu vin peste noapte. Fiecare om care constientizeaza situatia de mai sus, este dator sa se autoeduce, sa isi invete drepturile, sa lupte pt libertatea sa si pentru libertatea celor din jur, pentru dreptul sau la exprimarea opiniei, pentru respectarea Constitutiei, pentru bun simt si corectitudine. Cititi, invatati, depasiti-va conditia si incercati sa schimbati lumea prin voi insiva. Dureaza mult, dar nimic din ce va fi cladit peste noapte, nu va rezista mai mult de o noapte…
Inca o data sarbatori fericite celor care-si permit sa le aiba si care se bucura inca de cei dragi alaturi. Gandul nostru permanent este doar la fratii care nu-si pot petrece Pastele alaturi de prieteni si de familiile lor.

Suntem alaturi de voi baieti, fiti tari! Inainte SUD inainte ultrasi!

Peluza Sud Steaua

3 mai 2013

sursa: sudsteaua.ro

Un răspuns la “Comunicat Peluza Sud Steaua – 3 mai 2013”

Lasă un răspuns

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish
Urmărește-ne pe Facebook