banners

Comunicat Peluza Sud Timisoara, 14.03.2013

vineri, 15 martie 2013, ora 03:38. Publicat de Cristian C.

Un mesaj către toţi poliştii

Către cei care sunt, au fost sau vor fi activi în susţinerea echipei favorite

A început în ultima perioadă o campanie agresivă de racolare şi îndrumare a suporterilor polişti către alte “galerii” decât Peluza Sud.
Nu ar fi o problemă dacă în scopul racolărilor de membri nu s-ar folosi argumente false şi minciuni. Suntem obişnuiţi. Am fost catalogaţi când „minunaţii suporteri” – când huligani; când „cea mai tare galerie” – când beţivani sau aserviţi, după cum avea interes oricine să se poziţioneze faţă de galeria Politehnicii Timişoara. Aşa e lumea, acum pupă, în următorul moment scuipă.

Noi suntem aceiaşi care am fost pe avion la Doneţk, aceiaşi care în fiecare 16 Decembrie aprindem lumânări, aceiaşi care am tocit banchetele trenurilor în drum spre un meci mediocru din campionat, aceiaşi care am îndurat gazele jandarmilor la Modern pentru un palmares pe care alţii îl folosesc acum ca pârghie şi ca monedă de schimb. Noi, cei care suntem acum uniţi de un vis – acela de a pune bazele unui fotbal jucat pentru suporteri, nu pentru milioane de euro si nu pentru propria imagine – nu vom renunţa la idealurile şi la valorile cu care am crescut de mici copii pe Dan Păltinişanu, mai ales acum, cand vedem în ce hal a fost adus fotbalul timişorean. Băieţi, trebuie să înţelegeţi că întotdeauna am fost diferiţi, şi asta înseamnă că şi principiile lumii în care trăim noi nu au nici cea mai mică asemănare cu cele ale voastre. O galerie nu se cumpără, ci se construieşte în mulţi ani de zile, pasiunea nu are preţ şi nu poate fi cumpărată cu promisiuni şi vorbe dulci. Asta trebuie să înţelegeţi, în ciuda faptului că unii au înşfăcat bucuroşi punga cu cei 30 de arginţi.

Obligatoriu înainte!

În numele: Drojdierii, Masseria, Urban Guerilla, MCMXXI, Gruppo Soarelui, Banatica, GAV, Batalion Giroc, Frenetic

Peluza Sud Timişoara,
14 martie 2013

Lasă un răspuns

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish
Urmărește-ne pe Facebook