banners

Comunicat Revista ULTRA': Nu renunțăm !

duminică, 9 iunie 2019, ora 22:22. Publicat de Cristian C.

revistarev

Utilizatorii Revistei ULTRA’ ce utilizează site-ul Facebook au observat probabil că pagina publicației noastre a dispărut, de zece zile. Vă confirmăm faptul că am fost anunțați de către celebra rețea de socializare că pagina a devenit ”nepublicată”, fără alte detalii legate de perioadă, din cauza unei poze postate acum ceva vreme, o poză în care apare o cruce celtică pe un steag. Poza cu pricina o puteți vedea la finalul comunicatului.

Așa cum am anunțat pe pagina noastră de Instagram, în ultimele zile am tot încercat să remediem problema, dar din păcate nu am primit nici până acum un răspuns la contestațiile și cererile noastre. Toată munca noastră, toată arhiva de pe pagina de Facebook, începută în vara lui 2011, riscă să se ducă pe apa sâmbetei. De curând urmăritorii paginii ajunseseră la borna 50.000. Cu siguranță deranjăm, altfel nu se explică reporturile repetate!

În ceea ce privește zvonurile cum că am fi renunțat și ne-am fi desființat, ținem să precizăm faptul că noi nu trăim din like-uri și view-uri. Nu Facebook a creat Revista ULTRA’ și noi nu trăim pe Facebook. Avem reviste tipărite, avem un site plin cu articole și interviuri, canal de Youtube, avem turnee de fotbal organizate și multe alte evenimente despre care lumea nu știe. Din păcate, și nu suntem ipocriți să nu o recunoaștem, Facebook, cu toate găurile sale, cu toate minusurile sale, ne oferă posibilitatea să ajungem la mult mai multă lume căreia să-i arătăm cum este fenomenul ultras cu adevărat.

Le mulțumim celor care ne-au transmis mesaje de încurajare. Răspunsul nostru este unul clar: Nu renunțăm ! Vă invităm să dați like noii noastre pagini de Facebook, AICI!

Mulțumim tuturor celor care ne susțin!

Redacția Revista ULTRA’

9 iunie 2019

–––––––––––––––––––

Poza care a fost raportată:

report

Un răspuns la “Comunicat Revista ULTRA': Nu renunțăm !”

  1. Cristian spune:

    Ba fratilor.. nu realizeaza nimeni ca facebook ul v a fost inchis din cauza politicului? Nu realizeaza nimeni ca suntem dezbinati din cauza lor? Pe facebook toti vorbim de unitate si suntem fericiti cand vedem like uri si share uri.. in viata reala suntem 0 !! Suntem zero pentru ca traim in comunism ! Poate ca multi o sa râdă (pentru ca si asta tot ei ne baga in cap.. gen ,,e prea mult” nu se poate sa fie adevarat.. suntem in 2019) dar un lucru e sigur si poate ca old boys stiu mai bine ce zic eu aici ! Nu o sa reusim sa facem nimic daca nu ne unim.. ieri ziceam.. e doar o clona .. nu o sa mearga nimeni la meciurile lor.. azi zicem .. e doar un facebook al unui copil din sibiu(viata in peluza) dar uite ca maine se ajunge la REVISTA ULTRA !! Si ghici ce?! Prin dezbinarea asta o sa ajungi direct sau indirect sa te afecteze si pe tine !! E trist ! Refuz sa ma declar invins si sper sa vina ziua cand o sa ne unim cu adevarat !! Politicul a distrus Romania !! Iar noi privim nepasatori la asta ! Rusine tuturor !

Lasă un răspuns

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish
Urmărește-ne pe Facebook