banners

Comunicat „Uniti sub tricolor”, 20 noiembrie 2013

miercuri, 20 noiembrie 2013, ora 12:20. Publicat de Cristian C.

„Uniti sub tricolor” , sloganul ce uneste in peluza sud a Arenei Nationale suporteri ai nationalei din diferite grupuri ultra’ din tara, a emis azi un comunicat cu privire la abuzurile organelor de represiune din Romania:

„Abuzurile Jandarmeriei romane nu mai reprezinta de mult o noutate pentru nimeni insa periodic anumite actiuni par intreprinse special pentru a ne aminti ca aceasta Institutie este continuatoarea directa a Securitatii comuniste. Fie ca este vorba de punerea in scena a unor adevarate demonstratii de forta intr-o comuna precum Pungesti sau de intimidarea si agresarea manifestantatilor pasnici din Brasov, Jandarmeria se doveste a fi instrumentul perfect pentru reducerea la tacere a vocilor ce se ridica impotriva sistemului.

Cel mai recent exemplu, inregistrat aseara inaintea meciului dintre nationalele Romaniei si Greciei: Citeva zeci de suporteri romani, retinuti ore in sir pentru indrazneala de a se fi aflat in posesia unor mesaje adresate Federatiei Romane de Fotbal. Un mesaj scurt si la obiect: FRF = Mafia. Suficient de “la obiect” pentru a provoca o avalansa de 62 de sanctiuni contraventionale, in suma totala de 31.000 lei, dublate de 62 de interdictii pe perioada de 1 an de zile.

Explicatiile si justificarile Jandarmeriei nu au intirziat sa apara iar ele au fost preluate, ca de obicei, fara nici o analiza critica de catre asa zisii jurnalisti romani.

Vom continua protestele impotriva mafiei care a distrus fotbalul romanesc, in ciuda tuturor abuzurilor si presiunilor indreptate impotriva noastra iar pentru analfabetii in uniforma: Ne vedem in instanta, slugilor si bagati la cap: nu ne veti opri niciodata!”

Uniti sub tricolor

20.11.2013

Lasă un răspuns

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish
Urmărește-ne pe Facebook