banners

CSMS Iaşi – Oţelul Galaţi, 22.07.2012

luni, 23 iulie 2012, ora 19:16. Publicat de Liviu A.

În prima etapă din Liga 1 al 2012-2013 a avut loc „Derby-ul Moldovei” dintre CSMS Iaşi şi Oţelul Galaţi. Din pacate pentru ieşeni, redebutul în Liga I a fost cu ghinion, gălăţenii impunându-se spre final cu 2-1.

În timpul meciului a avut loc însă un incident mai neplăcut când, în minutul 59, fanii Oţelului au încercat să spargă blocajul forţelor de ordine, moment în care suporterii ieşeni au fugit spre galeria gălăţenilor, fiind opriţi însă de jandarmi. ( conform sursei: b1.ro)

CSMS Iaşi:

Oţelul Galaţi:

Trebuie de menţionat că în aceeaşi zi prietenii ieşenilor de la Zimbru Chişinău au întâlnit rivalii de la Dacia. Cu oceastă ocazie brigada „Oastea Fiară” a pregătit un mesaj special pentru gălăţeni şi suporterii daci, care cu ceva timp în urmă au declarat că se vor înfrăţi.

Steagul echipei Oţelul Galaţi afişat de suporterii Daciei în deplasare la Sheriff Tiraspol din 2 aprilie 2012:

FOTO:
http://baietiiveseliiasi.blogspot.com
http://site.oasteafiara.net

www.peluza.info

3 răspunsuri la “CSMS Iaşi – Oţelul Galaţi, 22.07.2012”

 1. Moldova spune:

  Niste nebuni ! Fratie si ce mai spuneti voi pe acolo.. aberatii ! Si legat de prima parte, e putin altfel ordinea cronologica a evenimentelor, nu ca ar conta foarte mult, dar .. cine nu s-a lamurit cu iesenii inca, inseamna ca nu are habar pe ce lume e.

 2. antonescu spune:

  oare nu galatenii i-au telefonat pe ieseni si au cerut sa discute cu zimbristii, care au fost la galati in meciul contra Dunarii? n-au zis ei ca au relatii bune cu Dacia?

 3. Frontul de est Galati spune:

  Destul de amuzanta ultima parte a articolului,asadar am sa presupun ca varul unui student basarabean ce studiaza la galati a fost de 4 ori la meciuri la dacia si are un coleg galatean la cursuri care de asemenea a fost si el la stadion la otelul atunci cand am luat campionatu'( intre timp nu mai vine pentru ca echipa joaca prost,na..)si de aici s-a format o fratie internetica demna de luat in considerare de catre cei de la zimbru care incep sa persevereze in decizii proaste-prima se leaga de „infratirea” cu retardatii din iasi…
  P.S. Ca idee cine sunt cei de la dacia chisinau ,de fapt exista vreun grup semi/organizat acolo?Eu unul personal nu stiu ….

Lasă un răspuns

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish
Urmărește-ne pe Facebook