banners

Oţelul Galaţi – Steaua Bucureşti, 14.04.2012

sâmbătă, 14 aprilie 2012, ora 23:59. Publicat de Cristian C.

Al doilea meci din seria de patru ne-a dus la Galaţi, unde se anunţa o evoluţie peste medie a galeriei oţelare, dat fiind şi faptul că în ultima perioadă moldovenii au fost foarte activi din punct de vedere al coregrafiilor. Aşteptările nu ne-au fost înşelate şi imediat după fluierul de start al partidei, în Peluza Nord a fost afişată o pânză pe care erau pictaţi doi cavaleri călare ce privesc spre Soarele care răsare din spatele castelului. Coregrafia a fost însoţită de mesajul “Credem în această victorie, cum credem în lumina Soarelui”.

De asemenea, în ambele peluze au fost afişate mesaje adresate conducerii clubului, conducerii fotbalului românesc şi oaspeţilor bucureşteni. Din punct de vedere vocal, gălăţenii au fost la înălţime în prima repriză, dar în cea de-a doua, mai ales după primirea golurilor, cântecele au scăzut în intensitate.

De partea cealaltă, steliştii au fost prezenţi la Galaţi în număr de câteva zeci. Au cântat mai tot meciul, dar s-au auzit doar în momentele în care gazdele nu cântau.

Acestea fiind spuse, vă oferim în continuare fotografii şi un foarte scurt montaj video de la această partidă.

Sursa text si foto:  Revista Ultra’

Lasă un răspuns

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish
Urmărește-ne pe Facebook