banners

Revista ULTRA’, distribuitor oficial al cărții ”NAVIJAČI – un ghid al ultrașilor din țările fostei Iugoslavii”

luni, 16 noiembrie 2020, ora 18:03. Publicat de Cristian C.

ksiazka-navijaci-1c

To My Kibice, celebra revistă dedicată ultrașilor polonezi, lansează în decembrie cartea : NAVIJAČI – un ghid al ultrașilor din țările fostei Iugoslavii

Cartea conține peste 600 de pagini color, iar în conținutul acesteia sunt descrise peste 250 de grupuri ultras din Serbia, Muntenegru, Croația, Slovenia, Kosovo, Bosnia și Herțegovina. NAVIJAČI – un ghid al ultrașilor din țările fostei Iugoslavii” reprezintă un compendiu de cunoștințe despre majoritatea reprezentanților scenei ultrașilor locali, echipe mari sau mici, totul realizat în mod profesional, pe hârtie de calitate, lipită și cusută suplimentar (vezi poze, mai jos). Fiecărui grup i s-au acordat între 1 și 14 pagini, în funcție de vechime, activitate și potențial.

Cartea este scrisă în limba poloneză și conține o cantitate imensă de informații și fapte interesante despre grupurile ultras, echipele și orașele reprezentate de acestea.

ksiazka-navijaci-4c

ksiazka-navijaci-3c

ksiazka-navijaci-6c

ksiazka-navijaci-7c

 

Puteți precomanda cartea NAVIJAČI – un ghid al ultrașilor din țările fostei Iugoslavii”, trimițând un email la revista_ultra@yahoo.com sau un mesaj privat pe pagina de Facebook a Revistei ULTRA’.

Preț: 99 lei (transport inclus)

Precomenzile se strâng până în data de 3 decembrie. Lansarea oficială a cărții va fi în 15 decembrie, în Polonia, cărțile urmând să fie livrate în România, la începutul lunii ianuarie.

Lasă un răspuns

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish
Urmărește-ne pe Facebook