banners

Ultimul răcnet al vieții libere

marți, 30 mai 2017, ora 21:13. Publicat de Liviu A.

original

 

Ultrașilor români,

… celor rămași

 

Merită, sau e totul în zadar? Ai mers prea mult? Ai îndurat prea multe? Sau nici pe departe cât ar fi trebuit… Sunt întrebări pe care ți le-ai pus? Ți le-ai pus, poate de fiecare dată…

Dar ești doar tu. Tu și ceilalți rămași. Asta trebuie să conștientizezi. Nimeni și nimic nu-și trăiește viața ancorată în principii atât de solide. Nimeni nu-și bazează existența pe lipsa regretelor cum o faci tu. Nimeni nu abandonează cotidianul fără remușcări ca tine. Nimeni nu calcă peste tot doar ca să fie acolo. Și nu doar să fie. Să simtă!

Mai e cineva care să se bucure de libertate atât de intens? Cine altcineva își simte cu atâta ardoare fericirea deplină? Îți spun, nimeni. Tocmai pentru că nu știi de ce faci ceea ce faci, dar știi că trebuie. Că asta te ține în viață. Și mai spune-mi mie cine ar fi în stare să îndure atâtea piedici doar pentru a-și ține vie pasiunea? Nimeni.

Ești fiecare kilometru pe care l-ai parcurs. Fiecare torță aprinsă. Fiecare baston. Fiecare amendă. Ești fiecare gol marcat. Fiecare gol primit. Ești fiecare secundă în care ai simțit dulcele mirosurilor acre. Ești fiecare scaun rupt și fiecare gard pe care ai sărit. Și prin toate astea, ți-o spun, ești singurul care a pornit pe drumul vieții depline. Unicul drum care te face să-ți simți zilele în propria mână. Trăiești singurul mod de viață care-ți va permite s-o simți pe deplin. Și pentru asta ești printre singurii rămași în viață. Te felicit!

Râmâi liber
Rămâi printre ultimii care rămân…

Rămânem ULTRA’!

 

Adrian M.

Lasă un răspuns

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish
Urmărește-ne pe Facebook