banners

UltrasShop.com este acum și în România!

sâmbătă, 10 decembrie 2016, ora 15:44. Publicat de Liviu A.

35

Din 1 Decembrie a fost lansată versiunea în limba română a vestitului magazin UltrasShop.com. Siteul în limba română este disponibil la adresa www.ro.ultrasshop.com.

Astfel, PENTRU PRIMA OARĂ ÎN ROMÂNIA, într-un singur loc se pot comanda o gamă largă de articole de îmbrăcăminte, pirotehnie, coregrafie si chiar articole realizate la comandă, cu propria grafică. UltrasShop este înființat în 2006 în Polonia și stă la dispoziția întregii scene ultras din Europa.

 

36

Mai ieftin, mai simplu!

Deși siteurile internaționale erau folosite până acum, procedura era una anevoiasă: de la limba de comunicare până la taxele plătite pentru curierat și pentru trimitierea banilor, procedura era complicată. De acum, totul se simplifică: Comanzi în limba română, plătești în România iar produsele îți vin la ușă, prin curier. 

Magazinul este localizat în Polonia, însa lucrează pentru întreaga scenă europeană, fiind cunoscut ca având cele mai bune materiale pirotehnice de pe piață și nu numai. De azi înainte, comenzile se procesează mult mai ușor: plata se poate face și în România iar produsele vor ajunge la voi prin curier.

Cel mai ușor mod de a realiza produse personalizate

Acum poți realiza un hanorac personalizat în întregime. De la culoarea șnurului până la căptușeala de la glugă, totul este personalizabil, în culorile dorite. Poți urca singur fișierul cu logourile pe care le vrei pe haine. Exemplu: http://ro.ultrasshop.com/calc/s7g8kc6/

Fulare, căciuli sau steaguri, toate sunt realizabile, aplicând propriile logouri, în cantități minime pornind de la 10 bucăți(în funcție de produs).

Testează-l. E gratuit!

 

38

 

Grăbiți-vă pentru a prinde prețurile promoționale!

Produsele disponibile pentru România au prețuri promoționale până pe 25 decembrie, speciale pentru lansare. Toți cei care comandă până la această dată beneficiază și de un mic cadou.

Datorită aglomerației specifice sărbătorilor, vă sfătuim să plasați comanda cât mai rapid.

 

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta prin email la ro@ultrasshop.com sau telefonic la 0746818481, cu mențiunea că plasarea comenzii se face strict prin sistemul de procesare existent la adresa ultrasshop.com.

39

Lasă un răspuns

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish
Urmărește-ne pe Facebook